Het Labyrint

---
info Introductie

Een avontuur met wat Griekse mytologie had ook een zoektocht in een labyrint. Zo'n echte ronde met hoge struiken. De Helden moeten het midden vinden.

brightness_7 Magische Perkament

Omdat het heel lastig is om een rond labyrint te beschrijven heb ik er eentje gemaakt met Magisch Perkament. De Helden kunnen steeds door tikje op het scherm een deel van het labyrint zichtbaar maken en zo het midden vinden. Onderweg kunnen ze behalve de weg kwijt raken ook nog andere wezens tegenkomen.

De Helden moeten op hun webpagina het woord "Labyrint" intypen en komen dan vanzelf bij het juiste perkament. Dit perkament werkt het beste op een tablet, iets met een beeldscherm dat aangeraakt kan worden (touchscreen). Het beeldscherm moet rechtop (portait mode: stay_current_portrait) gehouden worden.

opening zit aan de bovenkant
De opening naar het midden is niet zichtbaar op de plattegrond die de Helden gebruiken. De Meester moet weten dat de echte opening bijna rechtboven in zit. De Meester vertelt dit pas als de helden er zijn. Ook kan het zijn dat in plaats van een open doorgang er een deur zit op deze plek die eerst nog moet worden geopend, al dan niet met een puzzel of sleutel.

Avonturen

Er is geen document met een uitgeschreven verhaal. Je kunt zelf bedenken wat er in het midden van het labyrint te vinden is en ook welke andere obstakels de Helden tegen kunnen komen. Misschien wel een Minotauros of krijgen ze hulp van ene Ariadne.