door het Orkland
Jullie zijn klaar om over het orkland te gaan verkennen. Jullie hebben net de boot verlaten en voor jullie liggen de steppen. In de verte zien jullie heuvels en kliffen maar ook bossen zijn in dit gebied, samen met genoeg wezens die aardig en onaardig zijn.
Jullie beginnen op vakje R5, deze is al zichtbaar gemaakt. Daarna kun je op het vakje klikken waar de helden naar toe lopen. En zo verschijnt vierkantje-voor-vierkantje de plattegrond.
Dit werkt op een gewone computer maar het handigste — denk ik — is met een tablet die op tafel ligt bij de helden, in plaats van het gebruikelijke papier.
Waar ik nieuwsgierig naar ben, zou je zoiets als Meester willen gebruiken? Laat me weten wat je er van vindt op de fansite.

Nog een opmerking, nadat je op de knop hieronder hebt geklikt, gaat het scherm in "fullscreen", je kunt daar uitkomen door op [Esc] te drukken (de toets linksboven op je toetsenbord). Op een tablet met je vanboven af het scherm vegen. O, en houd je tabet in de breedte (landscape mode: stay_current_landscape), draai even een kwart slag voor dat je verder gaat Houd je tablet zovast, dit is de goede stand (landscape mode stay_current_landscape).