Magisch Perkament

voor de Meester

Wat kun je hier vinden? Twee dingen, Magische Perkament en avonturen.
Je leest meer over wat Magische Perkament precies is en hoe het werkt bij Uitleg live_help.
De avonturen zijn pdf-documenten, de avonturen zijn niet van mij maar vertaalde ODM-boeken of avonturen van andere, het enige dat ik gedaan heb is ze een beetje opgepoetst. In de toekomst zullen er meer avonturen komen en ook meer Magische Perkament.

Zei ik dat er twee dingen te vinden zijn? Als je goed kijkt zie je nog een derde.

En ben je een Held, iemand die avonturen speelt met een Meester, dan moet je hier niet rond gaan kijken. Voor de helden is een aparte afdeling, daar ben je meer dan welkom.

Waneer dit je eerste bezoek is wil je vast meer weten over wat je hier nu kunt vinden.

Een zeer fraai getekende plattegrond van Jonathan Roberts. Gebruik het als uitgangspunt voor je eigen avontuur.

Een traditioneel Labyrint, zo'n ronde waar je van de rand naar het midden moet zien te komen. Helden bedienen zelf het Magisch Perkament. De Meester kan zelf bepalen wat er onderweg nog allemaal gebeurt.

Een avontuur geschreven door “Lukas Sterckx”, door mij onderhanden genomen. Breng je Helden naar de Gouden Grotten en dan maar hopen dat ze er weer heelhuids uitkomen.

Een avontuur (nummer 13) uit de serie van ODM. De Helden kunnen zelf hun landkaart bedienen en zo zien hoe de weg loopt en hoe ze hun reis willen vervolgen.

Een avontuur uit de Warhammer-serie. Vertaald en aangepast voor ODM door Rodolfo. Een ideaal avontuur voor een beginende groep (Meester en Helden).

Een boek met twee ontmoetingen. Te gebruiken in je eigen avontuur of als kort los avontuur.

Een avontuur uit de Warhammer-serie. Vertaald en aangepast voor ODM door Rodolfo. Een kort avontuur met genoeg spanning.

Dit is geen avontuur of perkament. Je kunt hier namen voor een nieuwe Held of een personage vinden. Verschillende bevolksgroepen zijn voorhande.

Wanneer de helden de Herberg willen ontvluchten gaan ze door het gangenstelsel.